05:00 - 23:30 (met tag)

Waarom Midex

Het verhaal van MIDEX

Sinds 2020 is Tom Schinkel eigenaar van MIDEX Health Center. De naam MIDEX is afgeleid van: ‘Milan & Dex’ – de zonen van Tom. “Deze jongens staan voor toekomst, energie en een nieuwe koers. “MIDEX moet de gezelligste GYM van het Westland blijven met de beste faciliteiten.” aldus Tom.

Bij MIDEX ben je geen nummer maar zien we jou als persoon en helpen wij je om je doelen te bereiken. Niet voor niets waren we in 2023 winnaar van de Dutch Fitness Awards en beoordelen onze leden ons met een ranking van 9.41!

We blijven onze club vernieuwen en verbeteren want stilstaan is achteruitgang! Ben je benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen? Volg dan onze socials.

Meet the team

Maak kennis met de mensen die MIDEX Health center mogelijk maken!

EIGENAAR / ALLROUND TRAINER

Tom Schinkel

Sinds 2020 is Tom Schinkel eigenaar van MIDEX. Naast het runnen van het bedrijf geeft Tom nog groepslessen: BODYPUMP, Cross-Worx, RPM, Spinning en Total body.

ALLROUND TRAINER

Bionda van Rijn

Bionda geeft diverse groepslessen: BBB, Bodypump, Bootycamp en Salsation. Daarnaast is zij een ervaren fitnesstrainer en ondersteunt ze jonge sporters bij het Jeugdfitnessprogramma. Als Personal Trainer is Bionda beschikbaar om een persoonlijk trainingsplan op te stellen voor beginners en gevorderden.

ALLROUND TRAINER

Laura Wensveen

Laura kunnen we officieel benoemen als sportiefste van ons team. Ze verzorgt namelijk maar liefst zes verschillende groepslessen; BBB, Fit & Vitaal, Total Body, Total Pump, BODYPUMP en Spinning. Daarnaast is ze iedere maandag werkzaam in de Fitness als trainer en is ze absoluut onmisbaar binnen ons team.

Wij zijn blij dat we een samenwerking hebben met Yoga & Balance by Frou. Dit is het bedrijf van onze Froukje die bekend staat om haar klantgerichtheid en een goed verloop van haar lessen. De groepslessen die Froukje geeft zijn: BODYBALANCE, Hatha yoga en Yin yoga.

CRECHE / HORECA / BEAUTYSALON

Samsiah is een allround onderdeel van het MIDEX team. Elke vrijdagochtend vangt zij kinderen op in onze crèche. Ze staat regelmatig achter de bar én heeft haar eigen schoonheidssalon ”Studio Nature Skin” in ons pand.

Miranda geeft de Fit & Vitaal op maandagochtend. Samen met Miranda begin je je week goed: Eerst een full-body work-out en na de les doet Miranda altijd een gezellig bakkie met de leden. 

Met Elisabet achter de bar is het altijd een feestje. Ze staat iedere dinsdag, woensdag en donderdag voor jullie klaar om de lekkerste drankjes te serveren. Ze voert diverse barwerkzaamheden uit en beheert onze socialmediakanalen.

HYROX / X-HIIT

Werken aan een fitter en sterker lichaam? Wouter verzorgt iedere zaterdagochtend X-HITT waarbij volledige kracht- en conditietraining wordt gerealiseerd. Ook geeft hij de HYROKS lessen.

Isa is onze enthousiaste Fitness trainer en elke zaterdag bezig met het opstellen van persoonlijke trainingsplannen én het begeleiden van leden om deze daadwerkelijk te behalen. De doelstellingen die mogelijk zijn? Alles! Denk maar aan: afvallen, blessure vermindering, conditieverbetering of gerichte spierversterking.

KICKBOXING / JEUGDKICKBOXING

Dennis is een ervaren fitnesstrainer, die naast zijn eigen vechtsportschool de (jeugd)kickboxing lessen geef bij MIDEX. Met zijn jarenlange ervaring kan hij leuke, uitdagende lessen maken passend voor jong- en oud. 

Momenteel werkt Gioia niet fysiek binnen ons bedrijf. Wel verzorgt ze op afstand onze socialmediakanalen. Daarnaast ondersteunt ze het bedrijf met diverse administratieve werkzaamheden en zorgt ze ervoor dat de website actueel blijft.

SPINNINGSKONINGIN

Openingstijden

*Met ons EXLUSIVE programma gelden openingstijden van 05.00 tot 23.30, inclusief feestdagen!

Ma-Vrij 08.30-21.30
Zaterdag 08.15-15.00
Zondag 08.30-13.00