05:00 - 23:30 (met tag)

Jeugdfitness

Jeugdfitness

Fitness is een geweldige manier om kracht en conditie te verbeteren. Dit is voor iedereen een voordeel, ook voor kinderen vanaf 12 jaar. Maar hoe moet je beginnen en hoe voorkom je blessures? Wij vinden een goede basis belangrijk en bieden daarom een wekelijks Jeugdfitnessprogramma aan voor kinderen tussen 12-15 jaar.

Wat houdt Jeugdfitness in?

Net als voor volwassenen, wordt voor kinderen een persoonlijk trainingsplan opgesteld om gewenste fitnessdoelen te behalen. Belangrijk: onze ervaren trainers houden rekening met het ontwikkelende lichaam van het kind en kiezen oefeningen die daar positief aan bijdragen. Het trainen is niet alleen functioneel maar ook gezellig! Er wordt namelijk in groepsverband getraind met allemaal leeftijdsgenoten. Helemaal goud toch?!

WANNEER

Dinsdag en donderdag van 15.45-16.45

VOORDELEN

Trainen met leeftijdsgenoten + goede begeleiding

KOSTEN

1 keer per week trainen €19,50
2 keer per week trainen €27,50


WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

Bob van Dijk

“Nu 1.5 jaar trouw lid bij Midex. Tot op heden zeer prettige sportschool, vriendelijke medewerkers en prettige apparaten van Panatta. Zeer tevreden lid! 🦾”

Guus Vis

“Goed intake gesprek gehad met een heerlijk bakkie koffie. Uitstekende begeleiding na een spierblessure van een jaar. Ze monitoren heel goed mijn acties met het trainen. Top dus!”

Carina Weijndom Ferreira

“Hele fijne sportschool met een goeie sfeer, veel lessen en top instructeurs! 👌”