05:00 - 23:30 (met tag)

Trainingsplan opstellen

PERSONAL TRAINING INBEGREPEN

Fitness is een geweldige manier om je lichaam en conditie te verbeteren. Met de juiste oefeningen kun je écht je droomlichaam creëren waarmee je er niet alleen top uitziet, maar ook meer van het leven kan genieten! Maar hoe begin je? En hoe weet je dat de oefeningen die je doet daadwerkelijk bijdragen aan je doelen? Ons antwoord: personal training voor iedereen.

DOELGERICHT TRAINEN

Wil je sterker worden, van je rugklachten af komen of juist werken aan een ijzersterke conditie? Onze personal trainers gaan met jou het gesprek aan en maken op basis hiervan een persoonlijk trainingsschema zodat jij jouw fitnessdoelen kan realiseren.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het plan is opgesteld en de training kan beginnen! Onze personal trainers begeleiden jou direct om de apparaten en oefeningen goed uit te voeren. Het gemaakte schema is voor de komende 6 weken, daarna word er weer een nieuw schema opgesteld.

DE MIDEX APP

Je persoonlijke trainingsschema wordt in de MIDEX app opgeslagen. Hier worden de oefeningen nogmaals stap-voor-stap uitgelegd (handig als je zelf aan het trainen bent) en kun je jouw resultaten meten. Bij vragen zijn onze personal trainers altijd in de buurt!

DIRECT AFSPRAAK MAKEN

Het is tijd om je doelen te behalen! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.


  WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

  Bob van Dijk

  “Nu 1.5 jaar trouw lid bij Midex. Tot op heden zeer prettige sportschool, vriendelijke medewerkers en prettige apparaten van Panatta. Zeer tevreden lid! 🦾”

  Guus Vis

  “Goed intake gesprek gehad met een heerlijk bakkie koffie. Uitstekende begeleiding na een spierblessure van een jaar. Ze monitoren heel goed mijn acties met het trainen. Top dus!”

  Carina Weijndom Ferreira

  “Hele fijne sportschool met een goeie sfeer, veel lessen en top instructeurs! 👌”