05:00 - 23:30 (met tag)

MIDEX Crèche

MIDEX Crèche

Wil je komen sporten terwijl je je kind bij je hebt? Geen probleem! op vrijdag- en zaterdagochtend van 8.45 tot 11.15 is onze crèche geopend! De crèche is op de begane grond tegenover de bar. Zo kan je na de training nog een lekker bakkie doen, terwijl je kids hun knutselwerk in rust afmaken. 😉

Crèche Tarieven

Maak een keuze uit ons flexibele aanbod:

12 WEKEN PROGRAMMA

1x per week €10,-  /  2x per week €15,-

10 RITTENKAART

Eenmalig €30,-

LOSSE ENTREE

Eenmalig €4,-

Eerst even een keer uitproberen?

Wij begrijpen heel goed dat het spannend is om je kind op een onbekende plek te laten terwijl jij een verdieping erboven aan het sporten bent. Daarom bieden we jou en je kind de mogelijkheid eerst even langs te komen om te kijken hoe de speelplaats eruitziet en de begeleiders te ontmoeten. Vul ons contactformulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak.

Het crèche team

Onze toppers staan elke vrijdag en zaterdagochtend klaar om jouw kids op te vangen!

Samsiah Reinhard

Bar / Créche / Studio Nature Skin

Als moeder van drie kinderen kan ik vrijdags jouw kids liefdevol opvangen terwijl jij lekker aan het trainen bent.

Erwin Grootscholten

Créche

Ik sta elke zaterdagochtend klaar om uw kleintje op te vangen. Ik ben een gediplomeerd pedagogisch medewerker en werk door de weeks bij een erkend kinderdagverblijf.


WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

Bob van Dijk

“Nu 1.5 jaar trouw lid bij Midex. Tot op heden zeer prettige sportschool, vriendelijke medewerkers en prettige apparaten van Panatta. Zeer tevreden lid! 🦾”

Guus Vis

“Goed intake gesprek gehad met een heerlijk bakkie koffie. Uitstekende begeleiding na een spierblessure van een jaar. Ze monitoren heel goed mijn acties met het trainen. Top dus!”

Carina Weijndom Ferreira

“Hele fijne sportschool met een goeie sfeer, veel lessen en top instructeurs! 👌”