05:00 - 23:30 (met tag)

Jeugdkickboxing

Jeugdkickboxing

Lekker bewegen, zelfverdediging en zelfvertrouwen is wat kickboksen brengt. In een veilige sfeer, onder begeleiding van DJKD Material Arts bieden wij 2x per week jeugdkickboks lessen aan voor kinderen tussen 7-15 jaar.

Wat houdt Jeugdkickboxing in?

Tijdens de lessen neemt ervaren trainer Dennis Govaart de kinderen mee in de wereld van ‘JunFan Kickboxing’. Dit is een vorm van kickboksen ontwikkeld door bekend vechtsporter Bruce Lee. Tijdens de les wordt aandacht besteedt aan zelfverdediging en technieken om (wanneer gewenst) mee te kunnen doen aan lokale wedstrijden. Leraar Dennis is al vanaf kinds af aan gepassioneerd over vechtsporten en geeft al tientallen jaren les in zijn eigen vechtsportschool.

WANNEER

Kickboxing 7-11 jaar: dinsdag en donderdag van 15.45-16.45
Kickboxing 12-15 jaar: dinsdag en donderdag van 16.45-17.45

VOORDELEN

Verbeter je conditie en zelfvertrouwen met kickboxing terwijl je in een veilige sfeer traint met een ervaren trainer.

KOSTEN

1 keer per week trainen €26,-
2 keer per week trainen €34,-


WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

Bob van Dijk

“Nu 1.5 jaar trouw lid bij Midex. Tot op heden zeer prettige sportschool, vriendelijke medewerkers en prettige apparaten van Panatta. Zeer tevreden lid! 🦾”

Guus Vis

“Goed intake gesprek gehad met een heerlijk bakkie koffie. Uitstekende begeleiding na een spierblessure van een jaar. Ze monitoren heel goed mijn acties met het trainen. Top dus!”

Carina Weijndom Ferreira

“Hele fijne sportschool met een goeie sfeer, veel lessen en top instructeurs! 👌”