05:00 - 23:30 (met tag)

Groepslessen

Lesaanbod Midex

Wij bieden 20+ verschillende groepslessen aan van Les Mills, Cross-Worx, Yoga, ZUMBA en meer! Eerst even een les uitproberen? Of boek direct jouw favoriete les.

BBB – Les Mills

Dames opgelet… een work-out van 60 minuten waarin je buik, billen en benen traint- én ook nog eens aan je conditie werkt- het bestaat! De BBB les heeft elke 3 maanden een nieuw programma en is geschikt voor beginners en gevorderden.

BODYBALANCE – Les Mills

Wil jij meer rust en lenigheid ervaren? Dan is BODYBALANCE wat jij nodig hebt. BODYBALANCE is een rustgevende combinatie van yoga, pilates en Tai-Chi. De BODYBALANCE les heeft elke 3 maanden een nieuw programma en is geschikt voor beginners en gevorderden.

BODYPUMP – Les Mills

Wil jij sterker worden? BODYPUMP is een 60-minuten durende work-out voor een krachtig lichaam! Op lekkere muziek doe je de beste krachtoefeningen, met gewicht naar keuze. De BODYPUMP les heeft elke 3 maanden een nieuw programma en is geschikt voor beginners en gevorderden.

BOOTYCAMP

Stevige billen krijgen, kan dat ook als je het niet van nature hebt? Ja zeker! Met ons 40-minuten durende BOOTYCAMP programma train jij de billen van je dromen. 

CROSS-WORX

Cross-Worx is een high intensity interval training (HIIT) gecombineerd met atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Deze 60-minuten durende work-out is voor iedereen die aan conditie en kracht wil werken. Geschikt voor beginners en gevorderden.

FIT EN VITAAL

Fit & Vitaal is een full-body work-out waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in hoog tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie. Fit & Vitaal is de ideale les om in groepsverband te werken aan je conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit.

HATHA YOGA

Hatha Yoga is een kalmerende yogavorm gericht op het maken van ruimte in lichaam en geest. Begeleid door je ademhaling verken je de wereld van yogahoudingen en meditatie die dit mogelijk maken. Geschikt voor beginners en gevorderden.

HYROKS

HYROKS is een mix van hardlopen en functionele krachtoefeningen, waarbij het doel is om zo snel mogelijk door een volledige serie heen te rammen. In deze les worden 8 functionele oefeningen gecombineerd met 1 kilometer hardlopen. Geschikt voor beginners en gevorderden.

JEUGDFITNESS

Net als voor volwassenen, wordt voor kinderen een persoonlijk trainingsplan opgesteld om gewenste fitnessdoelen te behalen. Belangrijk: onze ervaren trainers houden rekening met het ontwikkelende lichaam van het kind- en kiezen oefeningen die daar positief aan bijdragen. Het trainen is niet alleen functioneel, maar ook gezellig! Er wordt namelijk in groepsverband getraind met allemaal leeftijdsgenoten.

JEUGDKICKBOXING

Lekker bewegen,  zelfverdediging en zelfvertrouwen is wat kickboksen brengt. In een veilige sfeer, onder begeleiding van een professionele trainer bieden wij jeugdkickboks lessen aan voor de leeftijdscategorie 7-11 jaar en 12-15 jaar.

KICKBOXING

Tijdens de les wordt aandacht besteedt aan zelfverdediging en technieken om (wanneer gewenst) mee te kunnen doen aan lokale wedstrijden. Leraar Dennis is al vanaf kinds af aan gepassioneerd over vechtsporten en geeft al tientallen jaren les in zijn eigen vechtsportschool.

KICK-FIT

Kick Fit is een combinatie van kickboksen, karate, capoeira en Tae bo. Het verschil: het is niet gericht op zelfverdediging. Op de kickbag kun jij je helemaal laten gaan zonder dat er fysiek contact is met een ander. Op lekkere muziek met bokshandschoenen aan leer je allerlei trap- en boks technieken. Altijd al flinke hoek willen uitdelen? Na een paar lessen heb je dit (en meer) helemaal onder de knie!

RPM – LES MILLS

Veel calorieën verbranden, werken aan een MEGA conditie terwijl je lekker op het ritme van de muziek meefietst? Het kan! RPM (rotaties per minuut) is een indoor cycling work-out van beklimmingen en sprints. Hoe zwaar het is bepaal je zelf met de weerstandsknop op de fiets. De RPM les heeft elke 3 maanden een nieuw programma en is geschikt voor beginners en gevorderden.

SALSATION

Dansfanaten opgelet: Salsation (Salsa & Sensation) gaat verder waar ZUMBA stopt. Het verschil Uitgebreidere choreografieën op nóg meer uiteenlopende muziekstijlen. Salsation is perfect voor iedereen die dol is op dans en dieper in functionele maar dans-georiënteerde bewegingen wil duiken. Het hebben van danservaring is een voordeel, maar als beginner wordt je goed begeleidt door onze ervaren trainers.

SPINNING

Spinning is een effectief fietsprogramma waarbij je kunt rekenen op en ongelooflijke calorieverbranding en persoonlijke uitdaging. Hoe groot deze uitdaging is bepaal je zelf, met de weerstandsknop op de fiets. Dit maakt spinning geschikt voor iedereen ongeacht omvang, leeftijd en ervaring.

TOTAL BODY

Total body bestaat uit een combinatie van spinning en fitness. Deze les is voor iedereen geschikt. Wat kan je verwachten? Je begint met een spinning les van 25 minuten, een super intensieve training op waanzinnige muziek, gevolgd door een circuittraining. De les wordt afgesloten met stretch oefeningen. Door Total body wordt je conditie en uithoudingsvermogen verbeterd.

VINYASA YOGA

Vinyasa betekent vloeiende bewegingen / flow. Vinyasa Yoga is een krachtige, speelse yogavorm waarin je jezelf d.m.v. fysieke uitdaging kunt ontspannen. Tijdens de les beoefen je verschillende yogahoudingen op het ritme van je ademhaling. De les is geschikt voor beginners en gevorderden.

X-HIIT

Dit is een les voor sporters met conditie die willen werken aan kracht! 50 minuten lang beoefen je verschillende trainingsblokken onder begeleiding van een ervaren trainer. Twijfel je of je kunt meekomen met deze les? Neem dan even contact op. 

YIN YOGA

Yin Yoga is een zeer kalme yogavorm gericht op het maken van ruimte in lichaam en geest. De yogahoudingen worden langer aangehouden (3 tot 5 min) om het bindweefsel  gericht op te rekken. Tijdens een houding wordt de aandacht gegeven aan de ademhaling en meditatie beoefend om tot diepe ontspanning te komen. 

ZUMBA

ZUMBA is perfect voor iedereen die op zoek is naar een opzwepende dans work-out op heerlijke Latin muziek. Niet alleen is het super gezellig, maar werk je flink aan je conditie en verbrand je veel calorieën! Of je nu danservaring hebt of niet: ZUMBA is geschikt voor iedereen. 


WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

Bob van Dijk

“Nu 1.5 jaar trouw lid bij Midex. Tot op heden zeer prettige sportschool, vriendelijke medewerkers en prettige apparaten van Panatta. Zeer tevreden lid! 🦾”

Guus Vis

“Goed intake gesprek gehad met een heerlijk bakkie koffie. Uitstekende begeleiding na een spierblessure van een jaar. Ze monitoren heel goed mijn acties met het trainen. Top dus!”

Carina Weijndom Ferreira

“Hele fijne sportschool met een goeie sfeer, veel lessen en top instructeurs! 👌”