05:00 - 23:30 (met tag)

Dank je wel

DANK JE WEL!

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor een sportprogramma! We zien je graag snel terug bij MIDEX Health Center aan de Verburchlaan 23 in Naaldwijk, naast de watertoren.

Nu je lid bent, nog even het volgende:

Je kunt nu kiezen uit ons diverse en moderne aanbod van groepslessen, trainingen, fitness-apparaten & gezellige bar. Het staat allemaal voor je klaar. Net als onze professionele trainers die je zullen helpen om zo goed mogelijk aan je gezondheid te werken!

We heten je graag bij ons (aan de bar) welkom voor je eerste les of training. Dan praten we even bij, wijzen je de weg en je krijgt je persoonlijke ledenpas (en eventueel tag) waarmee je zelf bij je volgende bezoek incheckt.

Kijk snel in je mailbox (ongewenste berichten). Je vindt daar een bericht om je persoonlijke account aan te maken voor de handige MIDEX app (en persoonlijke portaal op internet). Hiermee kun je je heel snel en makkelijk aanmelden voor de groepsles(sen) die je wilt volgen. Door corona kan reserveren´pas´ 7 dagen voor aanvang van de les. Download de app via de App Store (Apple) en Play Store (Android).

Misschien vind je het prettig om – vooral als je de eerste keer bij ons komt sporten – even met één van onze trainers te bespreken wat je plannen en wensen zijn. Dat kan! Laat het ons even weten via een mailtje naar info@midexhc.nl en we helpen je graag op weg met goede instructies en een gepast sportschema.

Heb je andere vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld over je programma? Laat het ons dan op de sportschool weten, of stuur een berichtje naar info@midexhc.nl.

Wil je trouwens onze maandelijkse nieuwsbrieven met nieuwtjes en acties ontvangen? Schrijf je dan in via info@midexhc.nl! Én volg ons ook op de sociale media.

Sportieve groetjes, Team MIDEX!

DOELGERICHT TRAINEN

Wil je sterker worden, van je rugklachten af of juist werken aan een ijzersterke conditie? Onze personal trainers gaan met jou het gesprek aan en maken op basis hiervan een persoonlijk trainingsschema zodat jij jouw fitnessdoelen kan realiseren.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het plan is opgesteld en de training kan beginnen! Onze personal trainers begeleiden jou direct om de apparaten en oefeningen goed uit te voeren. Het gemaakte schema is voor de komende 6 weken, daarna word er weer een nieuw schema opgesteld.

DE MIDEX APP

Je persoonlijke trainingsschema wordt in de MIDEX app opgeslagen. Hier worden de oefeningen nogmaals stap-voor-stap uitgelegd (handig als je zelf aan het trainen bent) en kun je jouw resultaten meten. Bij vragen zijn onze personal trainers altijd in de buurt!


WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

Bob van Dijk

“Nu 1.5 jaar trouw lid bij Midex. Tot op heden zeer prettige sportschool, vriendelijke medewerkers en prettige apparaten van Panatta. Zeer tevreden lid! 🦾”

Guus Vis

“Goed intake gesprek gehad met een heerlijk bakkie koffie. Uitstekende begeleiding na een spierblessure van een jaar. Ze monitoren heel goed mijn acties met het trainen. Top dus!”

Carina Weijndom Ferreira

“Hele fijne sportschool met een goeie sfeer, veel lessen en top instructeurs! 👌”