Zwembad en sauna open 2e helft 2021 - MIDEX Health Center - Sportschool - Naaldwijk

Zwembad en sauna open 2e helft 2021

Het zwembad en de saunavoorzieningen zijn heerlijk en voor velen écht nodig om aan de gezondheid te werken. Ook wij willen deze natuurlijk zo snel mogelijk aanbieden. Dit laat – jammer genoeg – nog even op zich wachten..

Een stukje uitleg wat MIDEX eraan doet om dit voor elkaar te krijgen.

Klaar voor de toekomst
Zoals bij velen bekend, is het zwembad aan de Verburchlaan 23 door een verouderde constructie (teveel) verzakt. We willen dan ook niet dat onze leden hier een duik nemen. Als de verzakking eenmaal gestopt is en het bad weer stabiel staat, willen we het zwembad goed opknappen en klaarmaken voor de toekomst!

Maar.. om te stabiliseren moet een vergunning worden aangevraagd. We hadden gehoopt dat dit zonder vergunning mocht en snel het zwembad konden openen. Maar helaas is dit niet zo…
Op dit moment zijn er verschillende partijen bezig om uit te rekenen hoe het zwembad gestabiliseerd kan worden. Als dit duidelijk is, worden daar technische tekeningen van gemaakt. En daarmee kunnen we de vereiste vergunning aanvragen.

We verwachten hierdoor dat we (pas) half 2021 toestemming krijgen om het zwembad te stabiliseren en op te knappen. We dachten ook gelijk: als we dan toch bezig zijn met het zwembad.. willen we ook eens goed naar de sauna kijken om deze te moderniseren!

We doen dus een beroep op jullie geduld!
Meer weten? Kom in het nieuwe jaar gerust een keer een bakkie doen om even bij te kletsen of volg ons via de digitale weg.

Wordt vervolgd!