Ons Team - MIDEX Health Center - Sportschool - Naaldwijk
TRAINER / GYM OWNER

Tom Schinkel

Sinds 2020 is Tom Schinkel eigenaar van MIDEX Health Center, en met succes! MIDEX is een samensmelting van de namen van Tom’s zoons Milan en Dex. Deze jongens staan voor de toekomst, energie, aandacht en een nieuwe koers. Voor vragen en opmerkingen kun je altijd terecht bij Tom. Spreek hem gerust even aan of stuur een mailtje naar info@midexhc.nl.
TRAINER

Annemarijn Jansen

Een danstrainer met hele losse heupen en geweldige dansmoves die Zumbalessen verzorgt op iedere zaterdagochtend. Bij dit Zumba-programma worden fitnessoefeningen op muziek gedaan geïnspireerd door Latijnse muziek.
TRAINER

Bionda van Rijn

Binnen MIDEX verzorgt Bionda diverse groepslessen; BBB, Salsation, Bodypump en Bootycamp. Daarnaast is deze enthousiaste trainster iedere dinsdag aanwezig in de Fitness en kun je een gratis afspraak bij haar maken om een persoonlijk trainingsplan op te laten stellen.
TRAINER

Christo Bothma

Een gecertificeerde Personal Trainer die persoonlijke begeleiding aanbiedt. Hij weet alles over sport en is daarom vaak bij ons in de Fitness te vinden om jou van een gratis persoonlijk trainingsplan te voorzien. Op maandag- en donderdagavond verzorgt hij de groepslessen X-HITT.
TRAINER

Danielle van Dijk

Danielle staat erom bekend dat ze geduldig is, inlevingsvermogen heeft en de leden veel persoonlijke aandacht geeft tijdens haar lessen. Deze topper verzorgt momenteel de lessen BBB (billen, buik, benen) op iedere woensdagochtend. Daarnaast is ze onze vaste invalkracht voor de Bodypump.
TRAINER

Dennis Govaart

Een echte vechtersbaas die naast het hebben van een eigen vechtsportschool en het zijn van een gediplomeerde Fitnesstrainer, ook nog eens lessen bij ons geeft in Jeugd Kickboksen en KickFit voor jong en oud. Durf jij het aan?
TRAINER

Francis van Schaik

Wil jij je lichaam versterken met goede muziek en een professionele instructeur? Francis verzorgt iedere woensdagavond de lessen Bodypump en Body Balance zodat alle spieren in het lichaam getraind worden. Met meer dan 30 jaar ervaring is het absoluut de moeite om een van deze lessen bij haar te volgen.
TRAINER

Froukje Dekker

Wij zijn blij dat we een samenwerking hebben met Yoga & Balance by Frou. Dit is het bedrijf van onze geliefde Froukje die bekend staat om haar klantgerichtheid en een goed verloop van haar lessen. Ze geeft bij ons verschillende Yoga stromingen en Body Balance op maandag, dinsdag en vrijdag. Kom snel een keer een les bij deze topper volgen!
TRAINER

Hugo van Hees

Hugo is bestempeld als spinningmaster en zorgt ervoor dat iedereen het uiterste uit zichzelf haalt doormiddel van zijn geweldige muziekkeuzes. Iedere maandag, donderdag en zaterdag staat hij voor iedereen klaar en zorgt hij voor persoonlijke uitdaging en ongelofelijke calorieverbranding tijdens de lessen Spinning.
TRAINER

Isa van der Voort

Enthousiaste Fitness medewerker die iedere zaterdag aanwezig is voor het begeleiden van leden en het opstellen van persoonlijke trainingsplannen. Isa biedt persoonlijke begeleiding tijdens het sporten om samen met jou jouw doelstellingen te behalen. Spierversterking, conditie verbetering, strakker in je lijf zitten… alles is mogelijk.
TRAINER

Jorg Bruininck

Jorg is dankzij de opleiding Sport en Bewegen begonnen met een stage binnen ons bedrijf. Als we te maken krijgen met goede stagiaires kunnen zij in ons team terecht komen. Jorg is daar een goed voorbeeld van en werkt iedere maandagavond in onze fitness zodat hij begeleiding kan aanbieden tijdens het sporten.
TRAINER

Laura Wensveen

Laura kunnen we officieel benoemen als sportiefste van ons team. Ze verzorgt namelijk maar liefst zes verschillende groepslessen; BBB, Fit & Fitaal, Total Body, Total Pump, Bodypump en Spinning. Daarnaast is ze iedere maandag werkzaam in de Fitness als trainer en is ze absoluut onmisbaar binnen ons team.
TRAINER

Lisa de Groot

Lisa verzorgt op iedere donderdagavond de Salsation lessen. Deze workout is een pittige mix van verschillende ritmes en culturen dat zorgt voor een geweldige dans. Beweeg jij met onze Lisa mee?
TRAINER

Mark Faber

Mark is een gespecialiseerde Yoga instructeur in Hatha en Vinyasa Flow. Een keer je hoofd leegmaken en meedoen met een Yoga les bij Mark? Dit kan iedere donderdagavond in de groepsles Vinyasa Flow Yoga.
TRAINER

Miranda van Duffelen

Eén van onze instructrices voor de groepslessen Fit & Vitaal op iedere maandagochtend. Naast het geven van deze full-body workout is Miranda ontzettend gezellig en drinkt ze, samen met de andere leden, graag een bakkie na afloop van haar groepsles.
TRAINER

Miranda Steentjes

Onze spinkoningin die ervoor zorgt dat Spinning hartstikke leuk is en je een goede conditie opbouwt. Miranda verzorgt iedere donderdagochtend een effectief fietsprogramma en zorgt ervoor dat getrainde en ongetrainde sporters samen een toffe les beleven.
TRAINER

Nikki Helleman

Bij Nikki kun je genieten van veilige yoga-oefeningen die je hele lichaam sterker en flexibeler maken. Durf jij kennis te maken met deze geweldige aanvulling op alle andere sporten? Nikki coacht jou graag bij deze ontspannende Body Balance lessen om de week op zondagochtend.
TRAINER

Susan Barendse

Goede muziek, jouw eigen gewicht keuze en de juiste begeleiding? Onze Pumpchick van MIDEX verzorgt iedere vrijdag- en zaterdagochtend Bodypump lessen met heel veel inspiratie, energie en vrolijkheid.
TRAINER

Vanessa Nascimento

Vanessa is afkomstig uit Rio de Janeiro en heeft haar hobby gevonden in het dansen. Ze is één van onze Zumba instructrices die iedere dinsdagavond deze groepsles verzorgt. Ze doet dit met veel plezier en passie, wat je zeker ervaart in haar actieve en vrolijke Zumbalessen.
TRAINER

Wouter van Haften

Werken aan een fitter en sterker lichaam? Onze Wouter verzorgt iedere zaterdagochtend de groepsles X-HITT waarbij volledige kracht- en conditietraining wordt gerealiseerd. Deze groepslessen zijn opgedeeld in trainingsblokken van maximaal 3 personen waarbij elk lid alle blokken voltooid.
TRAINER

Youri Thebes

Een fanatieke trainer die ervoor zorgt dat de Spinning lessen effectief en uitdagend zijn. Youri verzorgt zo nu en dan op zondagochtend de Spinning les en is daarnaast onze vaste invalkracht.
HORECAMEDEWERKSTER

Elisabet Prins

Met Elisabet binnen ons bedrijf is het altijd een feestje. Ze staat iedere dinsdag, woensdag en donderdag voor jullie klaar om de lekkerste drankjes te serveren. Ze voert diverse barwerkzaamheden uit en werkt daarnaast aan onze social-mediakanalen.
MARKETING / SOCIAL-MEDIA

Gioia van Hijkoop

Momenteel werkt Gioia niet fysiek binnen ons bedrijf. Wel verzorgt ze vanaf een afstand onze social-mediakanalen. Daarnaast ondersteunt ze het bedrijf met diverse administratieve werkzaamheden en zorgt ze ervoor dat de website actueel blijft.
HORECAMEDEWERKSTER

Gwen van Elswijk

Gwen is ons vaste gezicht van de zaterdag. Ze ontvangt alle klanten graag bij binnenkomst en voert daarnaast verschillen barwerkzaamheden uit. Vragen van leden beantwoordt ze uiteraard graag achter onze bar.
HORECAMEDEWERKSTER

Kim Sadal

Zin in een gezellig praatje, een lekkere shake of een bakkie koffie? Onze lieftallige barmedewerkster Kim staat regelmatig voor jou klaar achter de bar op de woensdagavond.
HORECA / SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Samsiah Reinhard

Je kunt bij deze topper een afspraak maken voor een heerlijke beauty behandeling of massage want Studio Nature Skin is de schoonheidssalon van onze lieve Samsiah. Daarnaast is Samsiah ook regelmatig bij ons achter de bar te vinden en helpt ze bij schoonmaakwerkzaamheden.
HORECA / ADMINISTRATIE

Thera Ballering

Thera is iedere dinsdag aanwezig voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Ze helpt de dames met barwerkzaamheden en ondersteunt Tom in de dagelijkse administratie. Thera staat al sinds het begin voor MIDEX klaar en heeft zichzelf inmiddels onmisbaar gemaakt binnen ons team.
CRÈCHE

Erwin Grootscholten

Wil je komen sporten terwijl je je zoon of dochter bij je hebt? Geen probleem! Naast zijn baan bij het kinderdagverblijf Okidoki staat Erwin elke zaterdagochtend paraat om uw zoon of dochter op te vangen in onze crèche.
IN OPLEIDING

Owen van Huis

Owen loopt stage bij ons bedrijf voor zijn opleiding Retail Management. Hij voert verschillende werkzaamheden uit achter de bar en in de fitness. Onze nieuwe aanwinst is een echte meedenker en altijd vrolijk!
IN OPLEIDING

Kick Krom

Kick is onze stagiaire voor sport en bewegen (leefstijlcoach). Hij zal 16 weken lang persoonlijke begeleiding aanbieden op het gebied van sport. Lijkt dit traject jou wat? Stuur ons dan een berichtje of meld je aan bij de bar.