Nieuws - MIDEX Health Center - Sportschool - Naaldwijk

OPEN VAN 05:00 - 23:30 (met tag)

MIDEX Summerdeal ! Maak gebruik van deze spectaculaire aanbieding !

Maak nu gebruik van onze Summerdeal actie (16 t/m 26 jaar)! Hoe werkt dit?

Deze actie is speciaal in het leven geroepen voor iedereen die nu een seizoen stop heeft. Dus wil jij na de zomervakantie weer fit aan het nieuwe seizoen beginnen? Schrijf je dan nu in voor deze actie!

Onbeperkt sporten

Onbeperkt groepslessen volgen Lesrooster

Een persoonlijk trainingsplan laten opstellen en je resultaten bijhouden via je eigen MIDEX app

Dit voor slechts € 22,50 per 4 weken zonder onverwachte kosten.

Geldig tot 1 september è daarna € 47,50 per 4 weken en per maand opzegbaar

 • 250 m2 fitness
 • 250 m2 functionele trainingsruimte
 • 200 m2 groepszaal
 • 150 m2 horeca / bar

Schrijf je hier in

In het zweet voor Team Westland!

Kom aanstaande zaterdag 19 juni met 1 van onze speciale lessen meedoen: Spinning 🚴🏻, Cross-Worx 🔥, Zumba 💃🏼, Bodypump 🏋🏼‍♀️ of Kids Kickboxing 🥊!

(of voor onze leden ➡️ via de MIDEX app 👊🏻)

Je krijgt dan van ons een (boven)armbandje van Team Westland. Dit bandje moet je tijdens je les dragen als een soort entreebewijs. Het totale opgehaalde bedrag gaat volledig naar onderzoek voor neuroblastoom kinderkanker. Niet meedoen is geen optie 😇

Ook staat er bij de receptie een speciale donatie-ton klaar waar je jouw donatie in kan doen 🙌🏻

💚 Verder mag en kan natuurlijk iedereen meedoen en komen kijken! 💚

Team MIDEX

Let’s Go Outside!

Wil jij weer buiten de deur aan je lijf en gezondheid werken? En doe je dat het liefst met een trainer in een groepsles? Dat kan bij ons voor de deur!
Je kunt bij ons terecht om in de tent mee te doen met Total Body, Bodypump, Zumba, BBB, ​Cross-Worx, Bootycamp, Jeugd Training, Jun Fan Kickboxing, Spinning & RPM. Dus waar wacht je op: schrijf je nu in voor onze heerlijk frisse lente-trainingen en lessen via een MIDEX onbeperkt / beperkt programma of rittenkaart. Of per losse les
voor € 9,50 (voor niet-leden)!

We laten de tent in ieder geval staan tot en met juni! Op deze manier hopen we je deze lente wat (meer) zekerheid aan te bieden, want op vaste basis bewegen en sporten is natuurlijk supergoed voor je gezondheid. Het Zoom-programma is wel iets teruggebracht in aantal lessen.

Hoe je je inschrijft
Schrijf je hier snel in voor een programma. En als je MIDEX lid bent, download dan onze app (meer info hier). Met deze app reserveer je je heel simpel in voor onze lessen. Kijk linksboven bij de 3 streepjes > Reserveringen > Rooster.
Ook als niet-lid (zonder app) kun je met ons meedoen, voor € 9,50 per les! Reserveer je les hier.

Je kunt je vanaf 6 dagen van tevoren per losse les inschrijven (dit heeft met de geldende coronaregels te maken). Dus stel: je wilt komende maandag aan een les meedoen, dan schrijf je je dus vanaf de dinsdag ervoor in.

Maar.. hoe werkt dat dan buiten?

 • MIDEX-leden (en ook niet-leden) zijn geen mietjes.. Maar uiteindelijk sport toch iedereen het liefst lekker droog, overdekt en beschut. En dat op zacht groen kunstgras bij ons voor de deur (naast de watertoren in Naaldwijk)!
 • De tent is groot genoeg voor 10 tot 16 deelnemers. Wees er daarom snel bij, vol = vol!
 • Hier vind je ons rooster. De lessen die je in de tent kunt volgen, zijn met een wit puntje aangegeven. Die waarbij ‘LIVE!’ staat, zijn tegelijkertijd óók via Zoom thuis te volgen! Die met groene puntjes zijn enkel online live mee te doen via Zoom.
 • Onze trainers Francis (Bodypump), Daniëlle (BBB), Annemarijn (Zumba), Laura en Hugo (Spinning), Christo (Bootycamp en Jeugd Training), Dennis (Jun Fan Kickboxing) en Tom (Bodypump, Total Body, RPM, Cross-Worx) staan je persoonlijk bij en matten je sowieso af!
  Ze hebben er zin in!
 • De lessen Fit en Vitaal (Miranda – maandagochtend) en Bodybalance (Froukje – vrijdagochtend) ‘blijven binnen’ en zijn via Zoom vanuit huis mee te doen!
 • Wil je liever met gewichten en apparaten aan de gang? Dan moet je nog even wachten tot het bij ons binnen mag (het spul is nog zo nieuw dat we die niet buiten gaan zetten..). Maar je kunt al wel per direct via ons Get-started-programma terecht bij onze collega’s van Pain and Gain, hier meer daarover.

Verder wijzen we je erop dat we ons netjes houden aan de corona-maatregelen. Ook als je meedoet in de tent buiten of als je bijvoorbeeld binnen naar de WC gaat, willen we dat je je hieraan houdt. Hier lees je meer om elkaar gezond te houden en besmettingen tegen te gaan.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons dan op de sportschool weten weten of stuur een mailtje aar ons!

Namens buitentrainers Laura, Daniëlle, Francis, Hugo, Christo en Tom (en de rest van het team):

Tot snel in de tent!

MIDEX get-started-programma!

Heb je zin om snel weer aan je gezondheid te werken? Schrijf je dan in voor een (tijdelijk) MIDEX get-started-programma en vandaag nog lekker buitensporten bij onze collega’s van Pain and Gain!

Het zit zo: de specialisten op het gebied van krachttraining Pain and Gain (Leemolen 48, De Lier) zijn een goede relatie en partner van ons. Bij hun staat alles voor je klaar om veilig, droog en volgens de coronaregels buiten te kunnen trainen! Kijk hier voor meer info over Pain and Gain.

Je betaalt voor dit 4-wekelijkse onbeperkte programma net zoveel (of weinig, net hoe je het ziet) als aan onze andere, soortgelijke programma’s: € 45,-

Dus.. heb je zin om de gewichten weer op te pakken? Schrijf je hieronder in! Na inschrijving krijg je aanvullende informatie over hoe dit programma werkt.

Let op: Zodra MIDEX Health Center zelf binnen open mag, kun je niet meer terecht bij Pain and Gain en gaat je jaarprogramma vanzelf verder bij MIDEX á € 37,50 per 4 weken (€ 7,50 korting!)
Als je je al voor een ander MIDEX programma hebt ingeschreven, kun je je ook heel makkelijk via onze app aanmelden voor dit get-started-programma (via de 3 streepjes linksboven > formulieren).

Waarom dan niet bij MIDEX?
Er mag helaas nog niet binnen gesport worden, en wij gaan ons mooie, splinternieuwe fitness-apparatuur niet buiten zetten.. Hierdoor is het voor ons (nu) onmogelijk met jullie de fitness te starten.

Gelukkig zien we veel van jullie meesporten tijdens onze groepslessen en cardio-trainingen buiten in onze tent (voor de deur bij ons in Naaldwijk). Ook kun je een aantal van die groepslessen live thuis meedoen via Zoom. Op deze lessen en trainingen gelden gelukkig geen beperkingen meer. Dus daar hebben we ook nog een plekje voor jou (hint).

We hopen natuurlijk ook snel op versoepeling van de binnensportregel. Of nog liever: dat we snel onze deuren mogen openen en jou snel in onze eigen nieuwe gym terugzien.
Wij zijn er klaar voor!

Groetjes, Team MIDEX

Ook tijdens coronasluiting klussen we door!

Het is allemaal wat vreemd en voelt wat dubbel, maar afgelopen maanden hebben we écht niet normaal veel aangepast, verbouwd en opgeknapt in het pand aan de Verburchlaan!

Zo maken we een mooie, frisse, nieuwe ambiance voor onze sportschool op de vertrouwde locatie naast de watertoren. We zijn bijna klaar voor jullie, aan ons zal het niet liggen..!

En oordeel zelf: Je krijgt toch spontaan zin om te komen sporten?

MIDEX Health Center dicht door coronamaatregelen

Wat vreselijk jammer..! MIDEX Health Center blijft door de maatregelen dicht t/m maandag 15 maart.

Dit betekent dat je weer zelf je conditie, vorm en fitheid op peil moet houden. We verwennen jullie wel tijdens de verdere lockdown online met leuke live lessen: www.midexhealthcenter.nl/inschrijven-livelessen
We gaan er samen voor!

Ondertussen gaat de verdere verbouwing lekker door, zodat we jullie allemaal – hopelijk – in maart weer zien in een prachtige sportschool met top-apparatuur!

We houden jullie de komende tijd via de sociale media en hier op de site op de hoogte van onze nieuwtjes & plannen!
 
Tot snel!

Inschrijving geopend!

Lieve mensen!

We zitten momenteel in een lastige tijd, maar ook in deze dagen er is altijd licht! Want.. je kunt je NU makkelijk & snel inschrijven voor een mooi MIDEX:
– Jaar programma
– Halfjaar programma
– 4-weken programma
– 10 rittenkaart

Inschrijven doe je hier!

LET OP: We willen jullie natuurlijk supergraag zien, maar dat hangt van de coronamaatregelen af.. Je programma gaat daarom natuurlijk pas in vanaf de openingsdag. Dus.. waar wacht je nog op?! Schrijf je in!

We hopen je snel te zien bij MIDEX Health Center – De leukste & persoonlijke sportschool van het Westland!

Blijf gezond & tot snel!

16 Maart: Officiële start groepslessen, cardio & meer!

Vanaf 16 maart kun je genieten van ons volledige aanbod van groepslessen als bodypump, spinning en fit & vitaal. Ook kun je aan de slag in onze gloednieuwe functionele ruimte, gave compound- en cardiotrainingen en met de splinternieuwe fitnessapparatuur!

Maak gebruik van onze overstapactie!
Schrijf je in voor een motiverend MIDEX sportprogramma; leden die overstappen van de oude sportschool worden getrakteerd op mooie kortingen en een leuk welkomstpakket!
Kijk hier wat dit inhoudt.

Ook voor nieuwe leden hebben wij natuurlijk spetterende aanbiedingen!

Ondertussen wordt er verder verbouwd en gemoderniseerd. De splinternieuwe Panatta fitnesslijn is half februari geleverd, dus onze vertrouwde en nieuwe trainers kunnen jou vanaf 16 maart vol enthousiasme ontvangen en begeleiden.

December actie: Groepslessen €5,-

Vanaf 12 december bieden we groepslessen aan als spinning, bodypump, bodybalance en fit & vitaal. We krijgen al veel enthousiaste reacties binnen (= leuk leuk)!

HOE WERKT HET?
Vanaf 11 december meld je je even 1-malig aan bij MIDEX Health Center (Verburchlaan 23, naast de watertoren) door gewoon ‘heel oldschool’ je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter te laten.

Je kunt maximaal voor 2 lessen tegelijk reserveren, zodat iedereen de kans krijgt om weer heerlijk aan de gang te gaan in de verschillende lessen. Op het moment dat je geweest bent, kun je weer voor de volgende les reserveren! Hier vind je het lesrooster voor december.

KOSTEN: €5,- per deelgenomen les, vooraf te voldoen aan de balie.

Op het moment dat MIDEX Health Center volledig open gaat, beschikken we uiteraard over een supermooi reserveringssysteem. Zo maken we het jullie zo makkelijk mogelijk de gewenste lessen te boeken!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een bericht via Facebook of Instagram. Of mail naar info@midexhc.nl. Wij proberen dezelfde dag je bericht te beantwoorden!