Wat leuk dat je online met ons meedoet! - MIDEX Health Center - Sportschool - Naaldwijk

Je kunt nu 3 weken online live met alle lessen meedoen die wij aanbieden via Zoom. Onze professionele trainers zullen je helpen om zo goed mogelijk ook op afstand aan je gezondheid te werken!

We vragen je aandacht voor het volgende:

 • Een uurtje voor aanvang van de les krijg je een mailtje met daarin jouw unieke link om deel te nemen. Wij vertrouwen er uiteraard op dat je de mail voor jezelf houdt en niet doorstuurt naar anderen.
 • Kijk snel in je mailbox (ongewenste berichten). Je vindt daar een bericht om je persoonlijke account aan te maken voor de handige MIDEX app (en persoonlijke portaal op internet). Hiermee kun je je heel snel en makkelijk aanmelden voor de groepsles(sen) die je wilt volgen. Door corona kan reserveren voor een fysieke les nog niet, maar mogelijk straks wel ´pas´ 7 dagen voor aanvang van de les. Download de app via de App Store (Apple) en Play Store (Android).
 • Als de lockdown voorbij is en we weer bij ons een kleine groep mogen ontvangen, kun je deze lessen online blijven volgen. Dit doe je door een abonnement bij ons af te sluiten en daarna te reserveren voor een les op onze locatie of ‘gewoon’ thuis mee te doen via jouw lopende Zoom abonnement.
 • Ons Zoom-rooster:
  Maandag, 10.00 uur – Fit en Vitaal (Miranda)
  Maandag, 20.00 uur – Bodypump (Tom)
  Dinsdag, 19.00 uur – BBB (Laura & Bionda)
  Dinsdag, 20.00 uur – Cross-Worx (Tom)
  Woensdag, 9.15 uur – BBB (Daniëlle)
  Woensdag, 19.00 uur – Bodybalance (Francis)
  Woensdag, 20.00 uur – Bodypump (Tom)
  Donderdag, 9.00 uur – Bodypump (Tom)
  Vrijdag, 9.00 uur – Bodybalance (Froukje)
  Zaterdag, 9.00 uur – Cross-Worx (Tom)
  Zondag, 10.00 uur – Bodypump (Tom)

We hopen dat het online sporten je goed bevalt! Wil je langer meedoen? Sluit dan hier een nieuw programma af.

Heb je andere vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld over je programma? Laat het ons dan weten met een berichtje naar info@midexhc.nl.

Wil je trouwens onze maandelijkse nieuwsbrieven met nieuwtjes en acties ontvangen? Schrijf je dan in via info@midexhc.nl! Én volg ons ook op de sociale media.

Sportieve groetjes, Team MIDEX!