Jeugd Training - MIDEX Health Center - Sportschool - Naaldwijk

Ben je tussen de 12 en 15 jaar en in voor een leuke & sportieve activiteit na school?
Doe dan vanaf dinsdag 20 april mee met onze Jeugd Training: elke week 1 of 2 uurtjes in een groepsles met andere jonge en
beginnende sporters!

Wat we dan gaan doen?

Op dinsdag- en donderdagmiddag van 15.45 tot 17.45 uur doen we in een groep van 10 tot 15 deelnemers bij ons binnen of buiten (in de tent) verschillende oefeningen. Met en zonder gewichten. Maar altijd mét onze ervaren trainer Christo en mét lekkere muziek. Het gaat erom dat je het vanaf de start vooral leuk vindt en de oefeningen netjes en goed leert doen!

En sporten bij MIDEX is meer dan enkel fysiek bezig zijn, bij ons praten we graag gezellig tijdens en na de training over hoe het gaat en wat je leuk vindt. En wat bij je past en je doelen zijn. Want… zonder plezier en persoonlijke aandacht geen prestatie!

Hoe je je aanmeldt
Om kennis te maken en te kijken of je het ‘echt wat vindt’, mag je de eerste 2 trainingslessen gratis met ons meedoen! Kosten per 4 weken: € 19,50 voor 1 les per week, of € 27,50 voor 2 lessen per week.
Incassering verloopt dus per 4 weken en loopt ook door in de vakanties (ook dan geven we de trainingen).
Omdat een deelnemer minderjarig is, hebben we toestemming van 1 ouder of verzorger nodig. Dit betekent dat die de inschrijving moeten ondertekenen.

Schrijf je hier heel simpel in!

Begeleiding en vervolg
De groep staat onder leiding van onze trainer Christo. Hij is gespecialiseerd in personal training, maar ook ervaren met het begeleiden en motiveren van jonge sporters die willen kennismaken met trainen en sporten bij een sportschool.

Wil je na deze training bijvoorbeeld een andere les doen, zwaarder doortrainen of op een andere manier werken aan je lichaam? Na zo’n 10 lessen weet je beter hoe alles werkt, wat je aankunt en kun je zelf, bijvoorbeeld met een mooi schema en met begeleiding, bij ons blijven trainen. Ook dan helpen we graag met deze doelen, je bent ook hiervoor welkom bij MIDEX!

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Christo of mail naar info@midexhc.nl.

Dus.. Waar wacht je op?!

MIDEX gaat bewust om met jonge lijven
Bij MIDEX zetten we met onze Jeugd Training níet (gelijk) vol in op dat perfecte, afgetrainde en gespierde lichaam wat je op tv, op internet en op de socials ziet. We vinden het belangrijk dat vooral jongeren (maar eigenlijk iedereen) goed en netjes de oefeningen en bewegingen leren, lekker bezig zijn in groepsverband en ook kennismaken met wat lichte competitie-elementen. Natuurlijk zul je merken dat door de training(en) je conditie beter wordt en het spierkorset zichtbaar fitter en sterker wordt. Maar vooral moet het doel zijn: heel veel plezier en voldoening uit de training halen!

Waarom wij daar zo naar kijken? Dat zit zo: het lichaam van jonge mensen is tussen de 10 en 18 jaar vol aan het groeien en ontwikkelen. Er verandert in die jaren veel. Juist dan is het goed om regelmatig op een goede manier te bewegen en te sporten. Vooral om geen blessures te krijgen, om niet onnodig gewicht aan te komen, in vorm te zijn en ook om het ‘nieuwe’ lijf goed te beheersen. Dit betekent dus ook dat we niet ‘te zwaar’ of ‘teveel’ of ‘teveel hetzelfde’ doen wat het lijf misschien niet aankan. Sommige sportscholen hebben daarom uit zelfbescherming van de sporter een leeftijdslimiet van bijvoorbeeld 18 jaar. Dit geldt niet voor MIDEX, waar we juist graag gericht willen helpen!