16 Maart: Officiële start groepslessen, cardio & meer! - MIDEX Health Center - Sportschool - Naaldwijk

16 Maart: Officiële start groepslessen, cardio & meer!

Vanaf 16 maart kun je genieten van ons volledige aanbod van groepslessen als bodypump, spinning en fit & vitaal. Ook kun je aan de slag in onze gloednieuwe functionele ruimte, gave compound- en cardiotrainingen en met de splinternieuwe fitnessapparatuur!

Maak gebruik van onze overstapactie!
Schrijf je in voor een motiverend MIDEX sportprogramma; leden die overstappen van de oude sportschool worden getrakteerd op mooie kortingen en een leuk welkomstpakket!
Kijk hier wat dit inhoudt.

Ook voor nieuwe leden hebben wij natuurlijk spetterende aanbiedingen!

Ondertussen wordt er verder verbouwd en gemoderniseerd. De splinternieuwe Panatta fitnesslijn is half februari geleverd, dus onze vertrouwde en nieuwe trainers kunnen jou vanaf 16 maart vol enthousiasme ontvangen en begeleiden.