MIDEX kiest voor Panatta fitnessapparatuur - MIDEX Health Center - Sportschool - Naaldwijk

MIDEX kiest voor Panatta fitnessapparatuur

Begin 2021 staat MIDEX vol met mooie, nieuwe fitnessapparaten van Panatta! Het Italiaanse Panatta staat bekend om haar hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ook bieden ze een ruime keuze aan verschillende machines. Dit vinden we écht belangrijk (voor jullie als onze leden).

Makkelijk in gebruik
Zoals gemeld, onderscheidt Panatta zich met diversiteit in het assortiment. Zo heeft het merk de ruimste keuze in apparaten waarmee je op heel veel verschillende manieren alle spieren in het lichaam kan trainen.

Ook zijn de machines heel gebruiksvriendelijk, bijvoorbeeld doordat je vanuit één positie alles kan verstellen. Zowel de zitvlakken met ondersteunende kussens als wel het gewicht waarmee (of eigenlijk: tegen) je traint. Natuurlijk zullen wij je helpen dit op de beste manier te doen! 

In het zweet
Wij hebben alle apparaten natuurlijk eerst zelf goed getest. Wat dus betekent dat we ons dus zelf al goed in het zweet hebben getraind. Geloof ons dus dat deze Panatta-machines het gewenste resultaat zullen geven!

Het is trouwens best een lange zoektocht geweest om voor jullie de juiste machines te vinden. Er zijn namelijk veel merken die van alles aanbieden en ook MIDEX graag als klant wilde hebben.. Elk merk heeft wel weer iets unieks wat weer extra lekker traint.

In ieder geval: het MIDEX-team kan niet wachten om jullie vanaf begin 2021 mee op reis te nemen met de nieuwe Panatta-lijn!